A GAMA encaminem el nostre 70 aniversari amb el mateix entusiasme i compromís amb el mercat que va animar als seus fundadors , la família Trias , l’any 1943 .

 

En tots aquests anys , a GAMA hem realitzat sempre producte propi , oferint als nostres més de 10.000 clients directes les nostres solucions més diverses a les seves necessitats específiques , sempre producte a mida.

 

Durant aquesta etapa de 70 anys , les nostres solucions han anat evolucionant amb el temps , adaptant-nos i procurant avançar-nos a les necessitats del moment , sempre amb la col·laboració de prestigioses firmes europees .

 

Des del primer telesquí d’Espanya , passant per mobiliari urbà , escolar i clínic , arribem a la fi dels 50 en què s’incorpora als nostres productes el ” Compactus “, que ens va obrir el camí a cobrir les necessitats del petit arxivador al gran magatzem movible , a la vegada entrem en el món dels grans equipaments culturals . Des d’aquest moment els productes GAMA tenen com a objectiu comú l’organització pràctica de material tant d’arxiu com a magatzem en el mínim espai i la seva sistematització , procurant l’accessibilitat i protecció del mateix per fer més rendible l’activitat dels nostres clients .

 

El 2011 , Dinamic grup d’empreses fundada el 1975 per la família Pericas , líder en el mercat de la subcontractació , adquireix el know How i tota la tecnologia de GAMA i la incorpora al seu grup . A partir d’aquest moment amb la marca GAMA s’incorporen tots els productes propis de DINAMIC , ampliant ostensiblement la capacitat de resposta de GAMA als seus clients .

1943
2012